Georgina van der Linden (Hoofdtrainer) 

 

Georgina is geen onbekende in het vak. Georgina die meer dan 110 partijen heeft gevochten, is al vanaf haar 16e prof. 

Op haar 17e werd ze voor het eerst wereldkampioen bij enfusion. En op haar 19e tekende ze een contract bij de grootste organisatie ONE FC. 

Na jaren lang zelf te trainen en te helpen in de sportschool bij haar vader is het nu tijd om het stokje over te nemen. Georgina geeft al een aantal jaren les binnen de gym. 

Ricardo

trainer bij Team Solo! Hij is op 5-jarige leeftijd begonnen
met Taekwondo. Later is hij dit gaan combineren met kickboksen en heeft hij zijn hele jeugd deze combi beoefend. Daarnaast heeft hij de AALO-opleiding Kickboxinginstructeur gevolgd om nog beter zijn kennis en vaardigheden m.b.t. kickboksen aan anderen te kunnen overdragen.

Ondertussen beoefent hij ook al meer dan 15 jaar kracht- en
conditietrianing en traint hij al 10 jaar verschillende atleten op het gebied van kracht en conditie. Zijn specialisme is het verbeteren van prestaties waaronder kracht, snelheid, behendigheid en mobiliteit.
Hij heeft trainingsmethoden ontwikkeld voor jong en oud en daarom is iedereen, ongeacht je doel, bij hem aan het juiste adres, daardoor kun je echt al je trainingsdoelen op het hoogste niveau domineren.

Kelly v/d Klooster (Assistent jeugdtrainer)

Kelly is 1 van onze B klasse vechter met diverse  jeugd titels op haar naam.

Kelly kent dus de klappen van de zweep en weet hoe is om met toppers te trainen en te werken. Buiten dat het een knokker is, is kelly ook super goed en lief voor de kleinste strijders in de jeugdgroep.

Onder begeleiding van Georgina  is kelly een vaste waarde in ons team.

Kyara v/d Klooster (Assistent jeugdtrainer)

 

Kyara is een actieve wedstrijdvechter en vecht momenteel in de B klasse.

Kyara kent dus de klappen van de zweep en weet hoe is om met toppers te trainen en te werken. Buiten dat het een knokker is, is kyara ook super goed en lief voor de kleinste strijders in de jeugdgroep.

Onder begeleiding van Georgina is kyara een vaste waarde in ons team.