Dennis van der Linden (trainer senioren)

 

Dennis heeft in zijn jeugdjaren karate beoefend en later de overstap gemaakt naar het thaiboxen. Naast dat hij zelf trainde hielp Dennis mee met de jeugdlessen waar zijn dochter Georgina ook trainde. 

nadat hij zag dat zijn passie meer bij het helpen was van de kinderen is hij op de duur voor zichzelf begonnen. muaythai ichiban was de voorganger van team solo. Nu een aantal jaar verder heeft hij diverse vechters kunnen brengen naar het hoogste niveau. 

GEORGINA VAN DER LINDEN (Trainer)

 

Georgina is 1 van de topvechters van team solo

Met meer als 120 gevechten op haar naam met +90% overwinningen is georgina ook geen onbekende in de vechtsport. Als jeugd vechtertje wint ze haar eerste jeugd titel in 2010. Diverse jeugd titels verder werd georgina wereldkampioen muaythai bij de ifma. 

Als meisje van 16 sprong georgina gelijk het diepen in door van jeugd naar de prof(A) klasse te gaan. Hier verliep haar carriere soepel. Na wat overwinningen op bekende dames mocht ze op 17 jarige leeftijd voor de Enfusion wereld titel vechten met succes!!! Deze titel is nog 1 x verdedigt met een wist als resultaat. Nu op 20 jarige leeftijd staat zij onder contract bij de grootste organisatie ONE FC. Naast haar eigen carrière is georgina druk bezig om haar kennis over te brengen op de kinderen en volwassen leden van team solo.

Matthew Daalman ( trainer )

 

Matthew is een actieve A-klasse vechter en tevens Europees Kampioen.

Matthew heeft over de hele wereld gevochten en met succes, 1 van zijn beste wedstrijden heeft hij gevochten in Thailand. Matthew zijn specialiteit is Muay thai  

Angelo Hak (jeugdtrainer)

 

Angelo is vanaf zijn 7e levensjaar al actief bezig in de vechtsport, heeft diverse vechtsporten beoefend zoals: Shoalin Kempo, Karate, Muay Thai, Kickboksen en MMA. Tevens is hij in bezit van diverse SKMO certificaten en heeft hij al enkele jaren ervaring met lesgeven aan jeugdsporters.

Kelly v/d Klooster (Assistent jeugdtrainer)

 

Kelly is 1 van onze jeugdvechters met div titels op haar naam.

Ze traint zelf mee met de volwassene wedstrijdgroep waar ze 1 van de vaste sparringspartners is van Georgina. Kelly kent dus de klappen van de zweep en weet hoe is om met toppers te trainen en te werken. Buiten dat het een knokker is, is kelly ook super goed en lief voor de kleinste strijders in de jeugdgroep.

Onder begeleiding van Angelo, Georgina en Matthew is kelly een vaste waarde in ons team.

Kyara v/d Klooster (Assistent jeugdtrainer)

 

Kyara is net als Kelly 1 van onze jeugdvechters met div titels op haar naam.

Ze traint zelf mee met de volwassene wedstrijdgroep waar ze 1 van de vaste sparringspartners is van Georgina. Kyara kent dus de klappen van de zweep en weet hoe is om met toppers te trainen en te werken. Buiten dat het een knokker is, is kyara ook super goed en lief voor de kleinste strijders in de jeugdgroep.

Onder begeleiding van Angelo, Georgina en Matthew is kyara een vaste waarde in ons team.