Dennis van der Linden ( Hoofdtrainer )

 

Dennis heeft in zijn jeugdjaren karate beoefend en later de overstap gemaakt naar het thaiboxen. Naast dat hij zelf trainde hielp Dennis mee met de jeugdlessen waar zijn dochter Georgina ook trainde. 

nadat hij zag dat zijn passie meer bij het helpen was van de kinderen is hij op de duur voor zichzelf begonnen. muaythai ichiban was de voorganger van team solo. Nu een aantal jaar verder heeft hij diverse vechters kunnen brengen naar het hoogste niveau. 

Georgina van der Linden ( jeugd trainer)

 

Georgina is een actieve A-klasse dame en tevens wereldkampioen.

Georgina geeft samen met Matthew Daalman de jeugd van team solo les. samen zorgen zij ervoor dat de jeugd een optimale les krijgt.

Georgina heeft over de hele wereld gevochten en heeft diverse titels op haar naam staan. 

Matthew Daalman ( jeugdtrainer )

 

Matthew is een actieve A-klasse vechter en tevens Europees Kampioen.

Matthew geeft samen met Georgina v/d Linden de jeugd van team solo les. samen zorgen zij ervoor dat de jeugd een optimale les krijgt.

Matthew heeft over de hele wereld gevochten en met succes, 1 van zijn beste wedstrijden heeft hij gevochten in Thailand. Matthew zijn specialiteit is Muay thai  

Younes Outmani  (Jeugdtrainer)

 

Younes is een vechter uit eigen stal, hij is hard op weg om in de hoogste klasse te komen. Younes is iemand die door hard werken en niet zeuren en nooit zomaar een training heeft over geslagen staat waar hij nu staat. Younes is bij ons in de gym een voorbeeld voor de jeugd. Wij zijn trots dat hij met de jeugd zijn kennis en ervaring wilt delen.

Angelo Hak (jeugdtrainer)

 

Angelo is vanaf zijn 7e levensjaar al actief bezig in de vechtsport, heeft diverse vechtsporten beoefend zoals: Shoalin Kempo, Karate, Muay Thai, Kickboksen en MMA. Tevens is hij in bezit van diverse SKMO certificaten en heeft hij al enkele jaren ervaring met lesgeven aan jeugdsporters.

Kelly v/d Klooster (Assistent jeugdtrainer)

 

Kelly is 1 van onze jeugdvechters met div titels op haar naam.

Ze traint zelf mee met de volwassene wedstrijdgroep waar ze 1 van de vaste sparringspartners is van Georgina. Kelly kent dus de klappen van de zweep en weet hoe is om met toppers te trainen en te werken. Buiten dat het een knokker is, is kelly ook super goed en lief voor de kleinste strijders in de jeugdgroep.

Onder bergeleiding van Georgina en Matthew is kelly een vaste waarde in ons team.

Kyara v/d Klooster (Assistent jeugdtrainer)

 

Kyara is net als Kelly 1 van onze jeugdvechters met div titels op haar naam.

Ze traint zelf mee met de volwassene wedstrijdgroep waar ze 1 van de vaste sparringspartners is van Georgina. Kyara kent dus de klappen van de zweep en weet hoe is om met toppers te trainen en te werken. Buiten dat het een knokker is, is kyara ook super goed en lief voor de kleinste strijders in de jeugdgroep.

Onder bergeleiding van Georgina en Matthew is kyara een vaste waarde in ons team.