Georgina van der Linden (Hoofdtrainer) 

 

Georgina is geen onbekende in het vak. Georgina die meer dan 110 partijen heeft gevochten, is al vanaf haar 16e prof. 

Op haar 17e werd ze voor het eerst wereldkampioen bij enfusion. En op haar 19e tekende ze een contract bij de grootste organisatie ONE FC. 

Na jaren lang zelf te trainen en te helpen in de sportschool bij haar vader is het nu tijd om het stokje over te nemen. Georgina geeft al een aantal jaren les binnen de gym. 

Angelo Hak (jeugdtrainer)

 

Angelo is vanaf zijn 7e levensjaar al actief bezig in de vechtsport, heeft diverse vechtsporten beoefend zoals: Shoalin Kempo, Karate, Muay Thai, Kickboksen en MMA. Tevens is hij in bezit van diverse SKMO certificaten en heeft hij al enkele jaren ervaring met lesgeven aan jeugdsporters.

Kelly v/d Klooster (Assistent jeugdtrainer)

 

Kelly is 1 van onze C klasse vechter met diverse  jeugd titels op haar naam.

Kelly kent dus de klappen van de zweep en weet hoe is om met toppers te trainen en te werken. Buiten dat het een knokker is, is kelly ook super goed en lief voor de kleinste strijders in de jeugdgroep.

Onder begeleiding van Georgina en Angelo en is kelly een vaste waarde in ons team.

Kyara v/d Klooster (Assistent jeugdtrainer)

 

Kyara is een actieve wedstrijdvechter en vecht momenteel in de B klasse.

Kyara kent dus de klappen van de zweep en weet hoe is om met toppers te trainen en te werken. Buiten dat het een knokker is, is kyara ook super goed en lief voor de kleinste strijders in de jeugdgroep.

Onder begeleiding van Georgina en Angelo is kyara een vaste waarde in ons team.